ZIEK UNIEK
Als bijzonder heel normaal voelt

Het boek 

Lees over de constante strijd van Priscilla tegen een zeldzame ziekte 

Wanneer een onbekende ziekteverwekker haar lichaam aanvalt, komt haar immuunsysteem in actie, maar faalt het om haar te genezen. In de eerste dertig jaar van haar leven worstelt Priscilla met talloze infecties en behandelingen zonder enige diagnose. Ze spreekt de taal van haar lichaam, een taal die enkel zij begrijpt. Stap in haar schoenen en beleef het onvoorstelbare verhaal van een ziekte zonder naam.

In dit aangrijpende boek deelt Priscilla (1985) haar reis, vol doorzettingsvermogen en kracht, terwijl ze eindelijk de zeldzame diagnose ontvangt die haar één op de miljoen maakt. Maar dat is niet het enige obstakel dat ze moet overwinnen. Hoe vertel je de liefde van je leven, de persoon van wie je het meest houdt, dat je niet langer alleen dat meisje bent met zes tenen, maar een zeldzame patiënt, een ziek uniek geval?

Volg Priscilla in haar zoektocht naar hoop en liefde, en ontdek hoe ze blijft geloven in zichzelf, hoe ze ondanks alles doorgaat en nooit opgeeft. Dit boek onthult haar diepste angsten, moeilijke keuzes en de krachtige liefde die haar op de been houdt.
Duik in het verhaal van een uitzonderlijke vrouw die met haar zeldzame ziekte het leven omarmt, zichzelf overstijgt en anderen inspireert om te geloven in de kracht van doorzettingsvermogen en hoop. Met een buitengewone dankbaarheid deelt Priscilla haar wonderbaarlijke verhaal met jou.

 Hier verkrijgbaar